Αναζητά με αγωνία τον αγαπημένο της γάτο Εμπ

Ηράκλειο
Αναζητά με αγωνία τον αγαπημένο της γάτο Εμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνιώδη έκκληση απευθύνει σε όποιον έχει δει τον πολυαγαπημένο της γατούλη, τον οποίο αναζητά από τέλη Αυγούστου η ιδιοκτήτριά του

Η ιδιοκτήτριά του κ. Μαρία τον έχασε στην ευρύτερη περιοχή της Ροδιάς, από τέλη Αυγούστου, έχει χρώμα μελί - πορτοκαλί, είναι αρσενικός, με άσπρα ποδαράκια και κοιλίτσα, είναι γλυκός, είναι τριών ετών και ακούει στο όνομα Εμπ.

Κάτι που τον κάνει ξεχωριστό είναι το χρώμα που έχει στην κοιλιά, το οποίο σχηματίζει έναν ελαφρώς ανοιγμένο κύκλο που μοιάζει με μάτι.

Όπως η ίδια αναφέρει και σε ανάρτησή της στα social, αλλά και σε αφίσες που έχει τυπώσει και κολλήσει σε διάφορα σημεία όπως στο Γάζι, στην Αμμουδάρα και στο Ηράκλειο, για τον καθένα μπορεί να είναι ένας ακόμα γάτος, για εκείνην όμως είναι πολλά - πολλά περισσότερα...

Η ίδια πιστεύει ότι ο γατούλης της ζει και στο ενδεχόμενο ότι κάποιος μπορεί να τον βρήκε και να τον περιέθαλψε ή που μπορεί να γνωρίζει κάτι για το πού βρίσκεται, παρακαλεί να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6906265323 και όπως τονίζει δίνεται αμοιβή.

Επίσης σε περίπτωση που κάποιος τον βρήκε και θέλει να τον κρατήσει, παρακαλεί να επικοινωνήσει μαζί της. Αυτό που θέλει όπως αναφέρει είναι: «Μόνο να ξέρω ότι είναι καλά».

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας:

«Πριν τρία χρόνια γεννήθηκε μπροστά μου ένας μικρός θησαυρός, ο γάτος μου. Τον θήλαζα με το μπιμπερό όταν έλειπε η μαμά του και τον έβγαλα ΕΜΠ γιατί μου έδειχνε μεγάλη  εμπιστοσύνη παρότι τόσο μικρούλης.

Τα τρία αυτά χρόνια δεν ήταν απλά το μωρό μου. Ήταν και είναι η καρδιά της ψυχής μου.

Από τα τέλη Αυγούστου όμως τον έχω χάσει. Έχω ανέβει όλα τα βουνά τριγύρω με τα πόδια, έχω ενημερώσει πόρτα-πόρτα όλες τις ταβέρνες και πάρα πολλούς κατοίκους.

Έχω βάλει αφίσες στην ευρύτερη περιοχή της Ροδιάς που διαμένω, στο Γάζι, στην Αμμουδάρα και στο Ηράκλειο. Δεν τον έχω βρει όμως παρότι πολλοί άνθρωποι, που τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, με πήραν τηλέφωνο και είδα κάποια ζώα. Κανένα τους όμως δεν ήταν ο Έμπ. Και μου λείπει τόσο!!!...

Σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με να τον βρω.

Όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε σας παρακαλώ να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο: 6906265323».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News