Ηράκλειο

Υποψήφιος για τον Δήμο Μαλεβιζίου ο Σπύρος Καλλέργης

Ο κ. Σπύρος Καλλέργης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Μαλεβιζίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Την απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για τη θέση του δημάρχου Μαλεβιζίου, ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου υπερκομματικού συνδυασμού, ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Σπύρος Καλλέργης.

Ο κ. Καλλέργης γνωστοποιείται ότι σύντομα θα κατατεθεί ιδρυτική διακήρυξη με τις βασικές αρχές και το πρόγραμμα της Δημοτικής Παράταξης, που βασικό στόχο θα έχουν, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, «ένα καλύτερο αύριο».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξήςQ

«Ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Μαλεβιζίου του Σπύρου Καλλέργη Μετά από πολύμηνη και προσεκτική διερευνητική πορεία, με την παρούσα δήλωση μου σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για την θέση του Δημάρχου Μαλεβιζίου ως επικεφαλής ενός ανεξάρτητου υπερκομματικού συνδυασμού.

Με αίσθηση ευθύνης μαζί με ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας επιλέξαμε να αναλάβουμε δράση και με τη βοήθεια όλων των Δημοτών να προχωρήσουμε μπροστά. Σύντομα θα καταθέσουμε την ιδρυτική διακήρυξή μας, με τις βασικές αρχές και το πρόγραμμα της Δημοτικής μας Παράταξης που βασικό στόχο θα έχουν ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδία μας».

Σχόλια