Οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι που «ξαναχτύπησαν»

Ηράκλειο
Οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι που «ξαναχτύπησαν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλό πλήγμα μέσα σε ενάμιση μήνα - Παρακολουθούσαν την ιδιοκτήτρια και έδρασαν αστραπιαία

Μέσα σε ενάμιση μήνα, άγνωστοι δράστες χτύπησαν για δεύτερη φορά σπίτι στην περιοχή του Πόρου.

Με την ανησυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η ιδιοκτήτρια Μαρία Εργαζάκη μας περιέγραψε τις απαράδεκτες εικόνες που αντίκρισε για μια ακόμη φορά στην κρεβατοκάμαρα και σε άλλους χώρους της οικίας της.

Η διάρρηξη συνέβη χθες το απόγευμα και αφού η κ. Μαρία εξήλθε από την οικία της.

Άγνωστοι δράστες που παρακολουθούσαν το σπίτι, αποφάσισαν να δράσουν από την πίσω πλευρά, μπαίνοντας από το τζάμι τουαλέτας. Αφού έκαναν άνω κάτω τα πάντα, ψάχνοντας κοσμήματα και χρήματα, έγιναν καπνός από την πίσω πλευρά και συγκεκριμένα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας.

Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια λίγο έλειψε να έρθει αντιμέτωπη με τους δράστες, καθώς όταν επέστρεψε στην οικία της, αντίκρισε στον δρόμο περίεργες κινήσεις δύο αλλοδαπών Πακιστανών, με το έναν μάλιστα να κρύβει το πρόσωπό του.

Την πρώτη φορά, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ. Σε ότι αφορά τη χθεσινή λεία των δραστών, η ιδιοκτήτρια θα είναι σε θέση να εξακριβώσει τι ακριβώς αντικείμενα αφαίρεσαν οι δράστες, μετά την έλευση ανδρών της σήμανσης.

Τα κρούσματα διαρρήξεων σκορπούν ανησυχία στους κατοίκους, στην ευρύτερη περιοχή. Πάντως, στο επίμαχο σημείο δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι οι οποίοι παράλληλα αναφέρονται και στα κακώς κείμενα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News