Η Ανδριανή σε ρωτά για τον καρκίνο του μαστού - Εσύ τι γνωρίζεις;

Ηράκλειο
Η Ανδριανή σε ρωτά για τον καρκίνο του μαστού - Εσύ τι γνωρίζεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στόχος» η πρόληψη, στόχος να προλάβουμε και να καταπολεμήσουμε τον καρκίνο του μαστού

Βάζουμε «Στόχο» την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού και ιδιαιτέρως τον μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος σ’ αυτό το είδος καρκίνου.

Σε μία εποχή που η τεχνολογία και η επιστήμη γενικότερα εξελίσσεται, οι γυναίκες πρέπει να βρισκόμαστε σε συνεχή αναζήτηση, να μην αφήνουμε την υγεία μας για το τέλος, να φροντίζουμε να επισκεπτόμαστε συχνά το γιατρό μας.

Σε μία εποχή που ο καρκίνος του μαστού μπορεί να γιατρευτεί, οφείλει η κάθε γυναίκα να είναι προσεκτική, να φροντίζει τον εαυτό της.

Σε μία εποχή που όλοι οι γιατροί μπορούν να είναι δίπλα μας, η πρόληψη μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο «φάρμακο» για αυτό το είδος καρκίνου.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, η πανελλήνια εταιρεία πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού «Στόχος» και η Ανδριανή Αγγελιδάκη, σου θέτουν απλά ερωτήματα: Εσύ τι γνωρίζεις για τον καρκίνο του μαστού; Πρόληψη κάνεις; Πας στο γιατρό σου; Τι φοβάσαι;

Και αλήθεια… τι φοβάσαι; Τώρα ήρθε η ώρα να πατήσεις «γκάζι» και να προσφέρεις την απαραίτητη φροντίδα στον εαυτό σου κάνοντας πρόληψη… Γιατί τον καρκίνο του μαστού μπορείς να τον προλάβεις.

Μη φοβάσαι, δεν είσαι μόνη!

Σ’ αυτή την πρωτοβουλία συμμετείχαν η ομάδα PhotoSapiens και η Ανδριανή Αγγελιδάκη, αλλά και πολλά παιδιά εθελοντικά, που με τόσο κόπο κατάφεραν να δημιουργήσουν το παραπάνω spot και να περάσουν το μήνυμα της Πρόληψης.

«Στόχος μας… Εσύ!»

Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο που… αφιερώνεται στον καρκίνο του μαστού, οι άνθρωποι του «Στόχου» πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μία εκδήλωση η οποία θα γίνεται κάθε χρόνο τον συγκεκριμένο μήνα.

Στις 13 - 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού (υπέρηχος μαστού) από τις 9:00 έως τις 17:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου θα «στοχο-γυμναστούμε» στις 18:00 με γυμναστές από Κρήτη και Αθήνα (dance aerobic, bootcamp, Zumba) επίσης στην πλατεία Ελευθερίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News