Η «Εμπορική Ενότητα» πρώτη στις εκλογές των Εμπόρων

Ηράκλειο
Η «Εμπορική Ενότητα» πρώτη στις εκλογές των Εμπόρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις κάλπες οι έμποροι του Ηρακλείου - Δείτε τα πρώτα αποτελέσματα

Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι έμποροι της πόλης του Ηρακλείου προκειμένου να εκλέξουν νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Ελεγκτική επιτροπή, καθώς και νέους αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Τα πρώτα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης ανέδειξαν νικητή την παράταξη "Εμπορική Ενότητα" με επικεφαλής τον  εκ νέου υποψήφιο για τη θέση του πρόεδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανώλη Κουμαντάκη η οποία, σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση που έγινε κερδίζει 16 έδρες, έναντι 3 εδρών που συγκεντρώνει η  «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ηρακλείου», με επικεφαλής τον κ. Νίκο Γαρεφαλάκη.  Ωστόσο η καταμέτρηση των ψήφων συνεχίζεται…

Η διαδικασία διεξήχθη ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα, όμως χαρακτηρίστηκε από μικρή συμμετοχή. Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα, στην εκλογική αναμέτρηση, έλαβαν μέρος τιμώντας την διαδικασία με την ψήφο τους 260 έμποροι από τα 849 εγγεγραμμένα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου. Σημειώθηκαν 9 άκυρα ψηφοδέλτια.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν  στην αίθουσα Καρούζου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και έκλεισαν στις 7 το απόγευμα. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από 19 μέλη και θα έχει τριετή θητεία.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν δυο παρατάξεις: η "Εμπορική Ενότητα" με επικεφαλής τον Μανώλη Κουμαντάκη και η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ηρακλείου» με επικεφαλής τον Νίκο Γαρεφαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News