default-image

Βρέθηκε ο δράστης που έκλεψε κοσμήματα αξίας 4.000 € από σπίτι στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Βρέθηκε ο δράστης που έκλεψε κοσμήματα αξίας 4.000 € από σπίτι στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος ενός 45χρονου που παρέλαβε τα κοσμήματα

Πίσω από την κλοπή κοσμημάτων συνολικής αξίας 4.000 ευρώ από το σπίτι 66χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο που διαπράχθηκε τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως κρύβεται ένας 22χρονος ελληνικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση αυτή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του νεαρού άντρα που διέπραξε την κλοπή.

Από την ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων αποδείχθηκε ότι ο 22χρονος στη συνέχεια παρέδωσε τα κοσμήματα σε ένα 45χρονο, επίσης ελληνικής καταγωγής. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου μία υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε την 17.09.2018 στο Ηράκλειο.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για κλοπή.

Ειδικότερα, την 17.09.2018 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία 66χρονης ημεδαπής κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι 22χρονος είχε διαπράξει την συγκεκριμένη κλοπή και στη συνέχεια παρέδωσε τα κοσμήματα στον 45χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News