Που και πότε κόβεται το ρεύμα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Που και πότε κόβεται το ρεύμα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος όλη την εβδομάδα

Στο σκοτάδι αναμένεται να βυθιστούν πολλές περιοχές και χωριά στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και σε όλο τον νομό.

Οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών και χωριών ειδοποιούνται, μέσα από ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, ότι, για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες, θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

8:00-9:30: Στα χωριά Μοχός, Γωνιές, Άνω και Κάτω Κερά, Κράσι, Αβδού, Ασκοί, Άνω και Κάτω Καρουζανό, Μπιτζαριανό, Τζίγκουνας, καθώς επίσης και σε όλες τις επιχειρήσεις, τα Φ/Β πάρκα και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

09:00-11:00: Στις οδούς Εθνομαρτύρων και Παπαπέτρου Γαβαλά μετά παρόδων. Στην περιοχή του 46ου Δημοτικού Σχολείου και στις οδούς Μαρτινίας, Συκίωνος, Ακροπόλεως, Κορίνθου, Ετεάρχου, Μεσσήνης, Μυριοκεφάλων, Δήλου, Βεργίνας, Φώσκολου, Ανεξαρτησίας, Νεμέας, Αξιού, Νεφέλης, Ευρώτα, Σπερχειού και Μόρνου.

12:00-14:00: Στον Άγιο Ιωάννη στην οδό Ερυθραίας από Ευμαθίου έως Μεσολογγίου. Επίσης στις οδούς Θέμιδος, Κομοτηνής, Μεσολογγίου, Βατατζή, Βόλου και Σαμαριάς.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

08:00-09:00: Στη Χερσόνησο στην περιοχή του κόμβου της ε.ο. προς Καστέλι και στις περιοχές πλυντηρίων Ρούσσου-Σηφάκη, γεώτρησης Κουδουμά, καταυλισμού, ΣΕΑΠ, Κρητικών Γκολφ, Aqua Splash και γεώτρησης Πενταράκη. Επίσης γενικά στο χωριό Ποταμιές και σε όλες τις εγκαταστάσεις του φράγματος Αποσελέμη.

09:00-13:00: Στο χωριό Άρβη, στις περιοχές της πλατείας και του λιμανιού.

13:30-15:30: Στον οικισμό Τροχάλοι Άρβης, στις περιοχές των γεωτρήσεων πρώην κοινότητας Βαχού και Δήμου Βιάννου, του θερμοκηπίου Κρασσά Ματθ. και του φ/β πάρκου Μπαγουράκη.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

10:00-12:30: Στο χωριό Μητρόπολη, στην περιοχή προς τη γεώτρηση του χωριού.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

08:00-12:00: Στον Μασταμπά στις οδούς Απόλλωνα και Β. Σμπώκου από την οδό Ραυτοπούλου έως την οδό Λευθεραίου, Σκουλά από την οδό Πατελάρου έως την οδό Ιερολοχιτών, Ατσιπάδων από την οδό Στ. Γεωργίου έως την οδό Ραυτοπούλου, Δελφών και Στ. Γεωργίου από την οδό Ατσιπάδων έως την οδό Σκουλά, Ιερολοχιτών από την οδό Πατρ. Φωτίου έως την οδό Σκουλά, Πατρ. Γρηγορίου από Πατρ. Φωτίου έως την οδό Στρ. Αλεξάκη, και Ραυτοπούλου από την οδό Σμπώκου έως την οδό Σκουλά.

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

09:00-11:00: Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ακροπόλεως μετά παρόδων.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News