Ηράκλειο

Παρέμβαση της ΔΕΥΑΗ για τη βλάβη στον Καρτερό - Με διακοπή νερού κινδυνεύουν άλλες περιοχές

Διόρθωσαν τη βλάβη, όμως τα προβλήματα παραμένουν

Μπορεί να υπήρξε παρέμβαση για τη ζημιά στον αγωγό των Μαλίων, στην περιοχή του Καρτερού, όμως σχεδόν το… μισό Ηράκλειο ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με την υδροδότηση.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ) η υδροδότηση στην περιοχή του Καρτερού και της Νέα Αλικαρνασσού, θα αποκατασταθεί σταδιακά σήμερα, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και όχι αύριο, Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου, όπως αναφερόταν στην αρχική ανακοίνωση.

Παρόλα αυτά, μπορεί η υδροδότηση να αναμένεται να αποκατασταθεί στις προαναφερθείσες περιοχές, όμως, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΥΑΗ, προβλήματα ενδεχομένως να υπάρξουν στις περιοχές: Καλλιθέα, Πρασσάς, Κατσαμπάς, καθώς και στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Στο σημείο της βλάβης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή o Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιάννης Ρασούλης, καθώς και της ΔΕΥΑΗ, το οποίο κατέβαλλε προσπάθειες προκειμένου να επιδιορθώσει την ζημιά το συντομότερο δυνατόν.

Πάντως, σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής του Καρτερού, Σ.Γ., από χτες, Σάββατο, οι δρόμοι έμοιαζαν με ποτάμι, εξαιτίας της βλάβης στον αγωγό.

Σχόλια