«Παλεύει» στην εντατική ο 4χρονος – Έκανε κούνια με καλώδια και έπεσε από μπαλκόνι

Ηράκλειο
«Παλεύει» στην εντατική ο 4χρονος – Έκανε κούνια με καλώδια και έπεσε από μπαλκόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονίζει η ιστορία του αγοριού που "έστειλε" στην εντατική το μοιραίο παιχνίδι

Μεγαλώνει κάθε λεπτό η αγωνία για τον 4χρονο αγόρι το οποίο έπεσε από το β’ όροφο πολυκατοικίας ενώ ήταν σύμφωνα με την αστυνομία μόνο στο σπίτι καθώς έλειπε η μητέρα του. Το παιδί φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα και δόθηκε μια μάχη από τους γιατρούς πολλών ειδικοτήτων, καθώς έφτασε στο ΠΑΓΝΗ από το νοσοκομείο Χανίων σε πολύ βαριά κατάσταση.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου κ.Φανουργιάκη:«το παιδί είναι διασωληνωμένο και σε καταστολή στη μονάδα Παίδων. Βρίσκεται σε βαριά κατάσταση, αλλά σταθερή».

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τα πρώτα δύο 24ωρα που είναι και τα πιο κρίσιμα, ενώ οι γονείς του αγοριού αγωνιούν για την κρισιμότητα της κατάστασης.

Έκανε κούνια από τα καλώδια - Ήταν μόνο στο σπίτι

Αιμόφυρτο στην άσφαλτο, με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη ένα 4χρονο αγοράκι από την Αλβανία την ώρα που σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας οι γονείς του απουσίαζαν από το σπίτι κι εκείνο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έπαιζε στο μπαλκόνι κάνοντας κούνια από τα καλώδια της ΔΕΗ.

 «Εγώ είδα το παιδάκι να πιάνει τα σύρματα, τα καλώδια της ΔΕΗ ή το ΟΤΕ και να πέφτει στο δρόμο», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. «Το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του. Μετά από λίγα λεπτά που ήρθε το ασθενοφόρο άρχισε και κουνούσε χέρια πόδια και έκλαιγε» τόνισε περίοικος που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV.

Υπέστη σοβαρά τραύματα

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι στην οδό Αναγνώστου Γογονή. Σοκαρισμένοι οι οδηγοί των αυτοκινήτων και οι περαστικοί είδαν το αγοράκι να πέφτει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε σε σοβαρή κατάσταση το 4χρονο αγοράκι καθώς και δύναμη της Αστυνομίας που εξέτασε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Το παιδί ήταν μόνο στο σπίτι και οι γονείς του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά.

«Επιτρέπεται να αφήνουν το παιδάκι μόνο του και να είναι το τραπέζι δίπλα στο μπαλκόνι; Λογικό είναι να πάει το παιδάκι να ανέβει να πιάσει το σύρμα» σημείωσε πολίτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News