Στις κάλπες οι έμποροι του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Στις κάλπες οι έμποροι του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα διοίκηση εκλέγει την Τρίτη ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, όπως και για την ανάδειξη νέων αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ) προχωρούν οι Έμποροι του Ηρακλείου.

Η γενική συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 1 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα “Καστελλάκη” του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: α) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου, β) οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής από 1/1/2018 έως 10/9/2018, και γ) εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Οι εκλογές, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα διενεργηθούν την επόμενη μέρα, δηλαδή, μεθαύριο, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, στην αίθουσα “Καρούζου” του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (υπόγειο, Κορωναίου 9), με τις κάλπες να παραμένουν ανοικτές από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Οι παρατάξεις που συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση είναι η “Εμπορική Ενότητα” με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο για τη θέση αυτή Μανόλη Κουμαντάκη, και η “Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ηρακλείου”. Οι υποψήφιοι απευθύνουν κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στην όλη εκλογική διαδικασία, υπενθυμίζοντας πως όσο περισσότεροι προσέλθουν στις κάλπες, τόσο περισσότερο ενδυναμώνεται ο κλάδος.

Σημειώνεται πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από 19 μέλη και έχει τριετή θητεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News