Ηράκλειο

Έφτιαξαν τη βλάβη αφού χάθηκαν «ποτάμια» νερού

Επιδιορθώθηκε η βλάβη

Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος από το neakriti.gr η ΔΕΥΑΗ προχώρησε στην επισκευή της βλάβης που υπήρχε στη συμβολή των οδών Ούλωφ Πάλμε και Φωκίωνος Αποστολίδη.

Βέβαια, ήδη είχαν χαθεί εκατοντάδες κυβικά νερού που έτρεχαν σαν «ποτάμι» στο δρόμο της Ούλωφ Πάλμε και μάλιστα, προφανώς από άλλες ανάλογες βλάβες από το ίδιο στενό, έτρεχαν και την προηγούμενη μέρα νωρίς το πρωί και για αρκετές ώρες τα νερά. Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων το νερό δεν σταμάτησε να τρέχει από την προηγούμενη μέρα, κι αν αυτό συμβαίνει, τότε μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερη "απώλεια" για την οποία περιμένουν από τη ΔΕΥΑΗ απαντήσεις. 

Επομένως, οι απώλειες νερού ήταν τεράστιες σε βάρος ενός διψασμένου Ηρακλείου με καταταλαιπωρημένους πολίτες που διαρκώς αντιλαμβάνονται να τους έχει κόψει η ΔΕΥΑΗ την παροχή νερού για πολλές ημέρες σε αρκετές περιοχές.

Άρα δε θα μπορούσαμε να πούμε το τέλος καλό, όλα καλά επειδή επισκευάστηκε η βλάβη. Αντιθέτως θα ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι αν βλέπαμε τη ΔΕΥΑΗ να ενημέρωνε την κοινή γνώμη για το συγκεκριμένο συμβάν κι ας ελπίσουμε να μην έχουμε επανάληψη των συγκεκριμένων προβλημάτων στο μέλλον.

Σχόλια