Ηράκλειο

Τρέχουμε για τον καρκίνο του μαστού με το «Ευ Ζω»

Ιάσιμος ο καρκίνος του μαστού αρκεί να τον προλάβουμε

Τρέξτε κι εσείς για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Γυναίκες, άνδρες και παιδιά τρέχουμε στον αγώνα δρόμου για τον Σύλλογο Στήριξης Ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο».

Ο αγώνας γυναικών πραγματοποιείται για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί ενώ διοργανώνεται από τον Σύλλογο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Το σημείο εκκίνησης θα είναι έξω από τη Λότζια, με διαδρομή 25ης Αυγούστου, πλατεία 18 Άγγλων, λιμενοβραχίονας μέχρι την 1η στροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό τη Λότζια, μια απόσταση 4 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με τους επικεφαλής των Οργανωτών, την Πρόεδρο του συλλόγου Καίτη Κουναλάκη και την Γραμματέα Θεοδοσία Μπιτζου: ο αγώνας αυτός γίνεται για να υπενθυμίσουμε σε γυναίκες και άνδρες ότι η πρόληψη είναι στο χέρι μας. Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο Αγώνας-Βόλτα δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες άνδρες και παιδιά.

Τιμή συμμετοχής: 5 ευρώ για ενήλικες, 3 ευρώ για παιδιά και εφήβους. Στην τιμή περιλαμβάνεται μπλουζάκι και δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα. Θα είναι μια γιορτή η οποία θα τελειώσει με κεράσματα και κρητικό γλέντι!

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή: Σύλλογος Στήριξης Ασθενών που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο»,

Μάρκου Μουσούρου 20, 712 01, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλ. & Fax: 2810-287895, 6955254301

www.efzo.gr

E-mail: efzokriti@otenet.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια