Ηράκλειο

Κλειστό το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, μετά την πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο

Σε αναζήτηση νέας στέγης το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης (Κ.Ι.Φ.Α.) του Δήμου Ηρακλείου

Κλειστό θα παραμείνει το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης (Κ.Ι.Φ.Α.) του Δήμου Ηρακλείου, έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, επί της Λεωφόρου Κνωσσού.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης στεγαζόταν στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστήμιο, το οποίο και υπέστη τις μεγαλύτερες καταστροφές από την πυρκαγιά.

Έτσι, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Κ.Ι.Φ.Α., το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο Αλληλεγγύης θα παραμείνει κλειστό μέχρι την εξεύρεση νέας στέγης.

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Λόγω της έντονης τοξικότητας των κτιρίων του Πανεπιστημίου που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά, ο χώρος του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου Αλληλεγγύης Ηρακλείου που στεγαζόταν εκεί δεν είναι, πλέον, ασφαλής.»

Πάντως, το Κ.Ι.Φ.Α. είναι σε αναζήτηση νέας στέγης, ζητώντας, ταυτόχρονα «την κατανόηση όλων στη δύσκολη αυτή στιγμή κι ευελπιστούμε ότι θα είμαστε πάλι μαζί σας το συντομότερο δυνατό».

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα: 6996612001, 6946904379 και 6947236449.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια