Ηράκλειο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντά τους νέους της Χερσονήσου

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας θα σας περιμένει

Η Νέα Δημοκρατία θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στην νέα σελίδα της Πατρίδας μας!

Το άνοιγμα στους νέους και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά αποδεικνύεται με πράξεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποιεί μία ακόμη συνάντηση με νέους στο νομό Ηρακλείου, την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, στις 9:30μ.μ., στη Χερσόνησο, στο Ξενοδοχείο Palmera.

Η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με νέους είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει ο Γραμματέας της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου και σε όλη την Ελλάδα. Μια ανοιχτή, χωρίς πρωτόκολλα συζήτηση με τη νεολαία, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων αλλά και πως φαντάζονται τη δική τους συμμετοχή στα κοινά.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Αυγενάκης:

«Η ΝΔ και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένουμε στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία. Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας! Επιζητούμε από την νέα γενιά να πρωταγωνιστήσει. Οι νέοι είναι άξιοι και ικανοί να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι νέοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα, οι νέοι θα μας φέρουν τη νίκη. Και είναι η νεολαία που θα γίνει πυξίδα της κυβέρνησής μας - μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων - σε μία αναγεννημένη Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια