Μεγάλο αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

Ηράκλειο
Μεγάλο αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γευτείτε κι εσείς τα γνήσια τοπικά προϊόντα «με Υπερηφάνεια»

Με εντυπωσιακή ανταπόκριση και ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους καταναλωτές, ξεκίνησε το μεγάλο αφιέρωμα ανάδειξης των Κρητικών προϊόντων στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης.

Στο πρώτο στάδιο του αφιερώματος που έχει τον γενικό τίτλο «Με Υπερηφάνεια», οι επισκέπτες των Κρητικών σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα περίφημα τυριά του νησιού, τα όποια συνοδεύονται με μέλι και παστέλι, σε γευστικές δοκιμές και να τα προμηθευτούν με ειδικές εκπτώσεις με την Xtra Card. 64 διαφορετικές γραβιέρες και κεφαλοτύρια, φτιαγμένες με γνήσιες παραδοσιακές συνταγές κυριάρχησαν στις πρώτες ενέργειες, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να έρθουν σε άμεση επαφή με δυο από τα πλέον χαρακτηριστικά Κρητικά προϊόντα, να συγκρίνουν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.

Παράλληλα, μπόρεσαν να έρθουν πιο κοντά στους κρητικούς παραγωγούς που κάτω από δύσκολες συνθήκες φροντίζουν να δημιουργούν νόστιμα προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας.

Είναι άλλωστε γνωστή η στήριξη της εταιρείας Χαλκιαδάκης στην τοπική οικονομία και στους Κρητικούς παραγωγούς και τα προϊόντα του τόπου μας, μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων – τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!

Το αφιέρωμα συνεχίζεται, με τελικό στόχο να αναδειχθούν όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Κρητικών προϊόντων, να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και να ωφεληθεί ταυτόχρονα και ο καταναλωτής, μέσω των ειδικών εκπτώσεων που το συνοδεύουν.

Γι’ αυτό και μέχρι το τέλος του χρόνου, οι καταναλωτές θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν στα ράφια όλων των καταστημάτων της Κρητικής εταιρείας σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και να πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή των Κρητικών προϊόντων.

Σε δηλώσεις της η Χριστίνα Χαλκιαδάκη αναφέρθηκε στην θετική ανταπόκριση των πελατών των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σε αυτή την πρωτοβουλία της Κρητικής εταιρείας, τονίζοντας: «Διαπιστώνουμε με χαρά ότι αυξάνεται η εκτίμηση των καταναλωτών στα Κρητικά τυριά, το πρώτο προϊόν που άνοιξε αυτό το μεγάλο μας αφιέρωμα κι αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο και για τους παραγωγούς – συνεργάτες μας. Να δοκιμάσει δηλαδή το κοινό τόσο τα παραδοσιακά τυριά, όσο και πρωτότυπα τυροκομικά προϊόντα, ευφάνταστες, ιδιαίτερες γεύσεις, με νέα υλικά, προκειμένου να εξελίξουμε την Κρητική τυροκομία. Εμείς είμαστε υπερήφανοι για τους συνεργάτες μας τυροκόμους και είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μας, όχι μόνο επειδή οι ίδιοι οι παραγωγοί παρουσιάζουν το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους στο κοινό, αλλά γιατί η ανταπόκριση ξεπερνάει τις προσδοκίες μας. Συνεχίζουμε λοιπόν αυτή την γιορτή με άρωμα και γεύσεις του τόπου μας σε όλα τα καταστήματα Χαλκιαδάκης, σε ολόκληρη την Κρήτη και προσκαλούμε τους καταναλωτές να συμμετάσχουν, να δοκιμάσουν, να ενημερωθούν και να διαπιστώσουν το πόσο πολύ έχει εξελιχθεί ο τομέας της Κρητικής παραγωγής τροφίμων – και όχι μόνο!».

Παρών στη μεγάλη γιορτή και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε:

«Είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία. Τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν την τοπική οικονομία, στηρίζουν την Κρήτη, στηρίζουν τους παραγωγούς, στηρίζουν τους χιλιάδες εργαζόμενούς τους! Είναι μια πρωτοποριακή δουλειά, που δεν γίνεται μόνο στην Κρήτη, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η επιχείρηση αναπτύσσεται διαρκώς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα!», τόνισε ο κ. Κουκιαδάκης, ο οποίος παρατήρησε επίσης ότι «έχουμε τεράστια διατροφική αλυσίδα ως Κρήτη, που μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο! Αλλά ο πρώτος στόχος είναι να το καταναλώνουμε εμείς, να τον καταναλώνουν οι επισκέπτες μας, να καταναλώνεται στα ξενοδοχεία μας! Κι έτσι δεν θα χρειαζόμαστε να κάνουμε πολλές εξαγωγές, γιατί θα μπορούμε να τις κάνουμε αυτές και μέσα στην Κρήτη. Και σ' αυτόν το τομέα πρωτοπορεί η αλυσίδα Χαλκιαδάκης!».

«Με Υπερηφάνεια» - Το μεγάλο αφιέρωμα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης στα Κρητικά προϊοντα

Με ένα μεγάλο αφιέρωμα γεμάτο γεύσεις και αρώματα της Κρήτης, αλλά και την ανεξίτηλη σφραγίδα των Κρητικών παραγωγών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της Κρήτης και ξεκίνησαν με υπερηφάνεια, μια μεγάλη γιορτή για τα κρητικά προϊόντα!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία Χαλκιαδάκης:

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι, πρώτα απ’ όλα για τον τόπο μας! Για τους ανθρώπους του, που αγαπάνε τη γη και την αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο για να παράγουν προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα ράφια όλου του κόσμου.

Είμαστε υπερήφανοι που μας τιμάνε με την παρουσία τους εδώ και 40 χρόνια οι παραγωγοί της Κρήτης και μάλιστα περισσότερο από κάθε άλλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Κι εμείς το ανταποδίδουμε, στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και φέρνουμε τα προϊόντα τους μπροστά, τόσο εντός, όσο και εκτός Κρήτης. Η χαρά άλλωστε να συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 400 Κρητικούς παραγωγούς και να διαθέτουμε στα ράφια μας περισσότερα από 2.500 κρητικά προϊόντα, μας γεμίζει ικανοποίηση!

Στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης όμως, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και για όλους εσάς που αγκαλιάσατε την Κρητική παραγωγή, καταφέρνοντας να εκπροσωπεί σχεδόν το 25% των συνολικών μας πωλήσεων. Και με αυτό τον τρόπο στηρίζεται αποτελεσματικά η αλυσίδα της τοπικής οικονομίας, μέρος της οποίας είμαστε όλοι, πελάτες, προμηθευτές, παραγωγοί, εργαζόμενοι.

Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις δικές σας απαιτήσεις για περισσότερα Κρητικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Και το ανταποδίδουμε!

Ξεκινήσαμε την μεγάλη γιορτή – αφιέρωμα στα Κρητικά προϊόντα, με γευστικές δοκιμές, ξεχωριστή σήμανση και προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, σε συνεργασία με τους ίδιους τους παραγωγούς, έως το τέλος του 2018. Μια γιορτή που αγκαλιάζει την Κρήτη απ’ άκρη σ’ άκρη (Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Μοίρες, Τυμπάκι, Άγιο Νικόλαο, Ιεράπετρα και Σητεία), έχει στο επίκεντρό της εσάς και φέρνει τα Κρητικά καλούδια σε κάθε σπίτι, στις καλύτερες τιμές.

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα της εταιρείας Χαλκιαδάκης στα προϊόντα της Κρήτης, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News