Ηράκλειο

Το «ευχαριστώ» Κουκιαδάκη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς

Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για κατάσβεση πυρκαγιάς

Ένα θερμό «ευχαριστώ» προς όλους όσοι βοήθησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εκφράζει με ανοιχτή επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Δείτε την επιστολή:

«Ήταν πολύ σημαντική η άμεση ανταπόκριση και η έγκαιρη συμμετοχή στην κατάσβεση της πυρκαγιάς εμπλεκόμενων υπηρεσιών αλλά και ιδιωτών και πρέπει να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, εκφράζοντας συγχαρητήριες ευχές πρωτίστως στους Πυροσβέστες που συμμετείχαν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Επίσης, συνεχάρη όλα τα στελέχη των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών και ευχαρίστησε τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, τους Εθελοντές και ιδιαιτέρως τους ιδιώτες ιδιοκτήτες υδροφόρων. Συγκεκριμένα τα Υδροφόρα οχήματα Κώστα Κουρουγκιαβούρη και Ανδρέα Κουρούπη, τις Μεταφορές Υγρών Τροφίμων των αδελφών Κοκοσάλη (Γιώργος και Νεκτάριος Κοκοσάλης) και του Φάνη Βασιλάκη, οι οποίοι έσπευσαν συνδράμοντας στην μεταφορά νερού καθώς και στην Υδρομινωική Ελευθέριος Ελληνάκης για την προσφορά του νερού.

Ακόμα ευχαρίστησε τον Δήμο Χερσονήσου και τη ΔΕΗ που ανταποκρίθηκαν με την αποστολή των υδροφόρων που διέθεταν.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια