Απολογείται ο γιατρός που αυνανιζόταν σε ασθενείς του - Συνεχίζονται οι καταγγελίες

Κρήτη
Απολογείται ο γιατρός που αυνανιζόταν σε ασθενείς του - Συνεχίζονται οι καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν φθάσει στο δικαστικό μέγαρο μία ακόμη κοπέλα πήγε στον ανακριτή καταθέτοντας και για την δική της οδυνηρή περιπέτεια

Μετά τις 11 το πρωί μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Νέαπολης για να απολογηθεί ο 55χρονος γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια αφού φέρεται να προέβη σε αυνανισμό μπροστά σε γυναίκες ασθενείς του.

Η διαδικασία της απολογίας διήρκησε αρκετά, καθώς πέραν από περιεχόμενο της δικογραφίας και της εισαγγελίας που έχει συνταχθεί εις βάρος του, καθημερινά εμφανίζονται και άλλες γυναίκες "θύματα" που προσφεύγουν στην αστυνομία και τη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ότι έπεσαν θύματα του σάτυρου γιατρού.

Μάλιστα ελάχιστα λεπτά πριν την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο αποχώρησε μια 23χρονη κοπέλα η οποία προσήλθε αυθόρμητα στο γραφείο του ανακριτή σήμερα το πρωί καταθέτοντας και για την δική της οδυνηρή περιπέτεια που έζησε στα χέρια του γιατρού. 

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ώρα στην τοπική κοινωνία του Αγίου Νικολάου. Αιτία όπως είναι ήδη γνωστό, ήταν η καταγγελία μιας 25χρονης κοπέλας, η οποία - όπως ανέφερε στις Αρχές - έπεσε θύμα ασέλγειας από ιδιώτη γιατρό, την ώρα που εκείνος την εξέταζε! Ο 55χρονος γιατρός, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, απολογείται σήμερα, ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή, για την κακουργηματική δίωξη που του ασκήθηκε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικίας 25 ετών κοπέλα ανέφερε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο μεσήλικας γιατρός την ώρα που την ψηλάφιζε με το ένα του χέρι, με το άλλο αυνανιζόταν πίσω από την πλάτη της. Σύμφωνα πάντα με την επίμαχη καταγγελία, ο γιατρός εξέτασε τη φερόμενη παθούσα σε σημεία του σώματός της τα οποία δεν άπτονταν με την ειδικότητά του. Τελικά, οι διωκτικές Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον γιατρό, ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του γιατρού ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια. Ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε εν συνεχεία στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News