Ηράκλειο

Συγκεντρώθηκαν 43 μονάδες αίματος από το Σύλλογο Εργαζομένων της Παγκρήτιας

Σημαντική προσφορά σε αίμα από εργαζόμενους, γνωστούς και φίλους

Με μεγάλη συμμετοχή και μία σπουδαία προσφορά ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συγκεντρώθηκαν 43 μονάδες αίματος και «γι’ αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την υπομονή και την επιμονή τους που συμμετέχουν παρά τις όποιες δυσκολίες όλους τους συναδέλφους, γνωστούς και φίλους, ακόμα και αυτούς που δεν κατάφεραν τελικά να δώσουν αίμα.

Παρότι πάντα ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους, θέλουμε να παρακαλέσουμε ξανά όσους έχουν κάνει χρήση της Τράπεζας Αίματος να προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τις ανάλογες μονάδες, είτε οι ίδιοι, είτε μέσω γνωστών και φίλων, ώστε να διατηρήσουμε ένα ικανοποιητικό απόθεμα και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε δύσκολες στιγμές.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εκείνους τους συναδέλφους που συμμετέχουν από μακριά, από την Αθήνα, τα Χανιά και τη Σητεία, όλους εκείνους που αν και δε μπορούν να έρθουν στις αιμοδοσίες που οργανώνουμε, απευθύνονται σε δημόσια νοσοκομεία της περιοχής τους και δίνουν αίμα ενισχύοντας την Τράπεζα του Συλλόγου μας.

Αισιοδοξούμε κάθε αιμοδοσία μας να έχει επιτυχία και ο αριθμός των συμμετεχόντων να αυξάνεται κάθε φορά, και ταυτόχρονα, ευχόμαστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τις μονάδες που συγκεντρώνουμε στην Τράπεζα του συλλόγου μας.».

Σχόλια