default-image

Γυναίκα έκλεψε φορτηγάκι από ξενοδοχείο

Κρήτη
Γυναίκα έκλεψε φορτηγάκι από ξενοδοχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φορτηγάκι από ξενοδοχειακή μονάδα στη Χερσόνησο δεν δίστασε να κλέψει μια γυναίκα .

Οι λόγοι της κλοπής που έγινε ξημερώματα Σαββάτου, παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο χάρη στην άμεση παρέμβαση της αστυνομίας, η35χρονη μέσα σε διάστημα λίγων ωρών εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Το προανακριτικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ εντοπίστηκε και το αφαιρεθέν όχημα το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Αναλύτικά το δελτίο της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (23.09.2018) το απόγευμα στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 35χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (23.09.2018) τα ξημερώματα άγνωστος δράστης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου αφαίρεσε από επιχείρηση Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων προέκυψε ότι η 35χρονη διέπραξε την εν λόγω κλοπή, η οποία εντοπίστηκε χθες (23.09.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου στο Ηράκλειο και συνελήφθη ενώ εντοπίστηκε και το αφαιρεθέν όχημα το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ η συλληφθείσα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μια ακόμη κλοπή εξιχνιάστηκε στο Ηράκλειο

Στο μεταξύ χθες εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια ακόμη υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, στις 13 Αυγούστου, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 3.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει την κλοπή για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της αστυνομίας 

Εξιχνιάστηκαν χθες (23.09.2018) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, την 13.08.2018 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικία ιδιοκτησίας 32χρονου ημεδαπού χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 3.000 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε διαπράξει την ανωτέρω κλοπή για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News