«Εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής σου» - Σεμινάριο ζωής εντελώς δωρεάν

Ηράκλειο
«Εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής σου» - Σεμινάριο ζωής εντελώς δωρεάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπαίδευση
Τετάρτη,26 Σεπ 2018, 19:00
Ανδρόγεω
Δωρεάν σεμινάριο με τίτλο «Εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής σου».

Το τριήμερο σεμινάριο «Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός ΙΙ» πραγματοποιείται στην Κρήτη τον Οκτώβριο από τον Νικόλα Σμυρνάκη.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης θα μιλήσει για την έννοια του σκοπού της ζωής, πώς μπορεί ο καθένας να τον ανακαλύψει και το κυριότερο, πώς να τον εκπληρώσει.

Γιατί σκοπός του σκοπού της ζωής είναι να τον εκπληρώνεις καθημερινά.

Θα μοιραστεί μαζί μας πράγματα που διδάσκει σε CEO’s, μεγάλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς αλλά και τρόπους για να νιώσουμε πιο ευτυχισμένοι ανεξάρτητα με την οικονομική κατάσταση ή το επίπεδο επιτυχίας μας.

Ταυτόχρονα θα μάθουμε τα σπουδαία που θα γίνουν στο τριήμερο event 12-14 Οκτωβρίου με τον τίτλο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός ΙΙ”.

Εκεί που όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη ζωή που πάντα επιθυμούσαν.

Το pre-event θα λάβει χώρα στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 στην Ανδρόγεω 19:00 - 21:00 με ώρα προσέλευσης 18:15.

Κατοχυρώστε δωρεάν τη θέση σας στο pre event πατώντας εδώ:

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(Ελλάδα) 0030 6948257557 

Πληροφορίες για το τριήμερο σεμινάριο: http://bit.ly/idealyou2

email: [email protected]

site: www.IslandofMan.me

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA - ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards).

Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Το βιβλίο του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου, το οποίο ήταν στην δεκάδα των υποψηφίων για τα βραβεία Public 2017 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (8η έκδοση). 26 Σεπτεμβρίου του 2018 κυκλοφορεί το επόμενο βιβλίο του με τίτλο Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ).

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Περισσότερα εδώ: www.IslandofMan.me

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News