Αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Λ.Κνωσού - Μύτη και λαιμός «καίγονται» μετά που θα βγεις από το σπίτι

Κρήτη
Αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Λ.Κνωσού - Μύτη και λαιμός «καίγονται» μετά που θα βγεις από το σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και σήμερα το ΠΑΓΝΗ έχει αναλάβει την εφημερία

Με την Κρήτη να μετρά πληγές από την μεγάλη φωτιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στη λεωφόρο Κνωσού το πρωί της Κυριακής, χωρίς ευτυχώς ανθρώπινες απώλειες, είναι χαρακτηριστική σήμερα Δευτέρα, η ανάρτηση ενός κατοίκου της περιοχής σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτήν αναφέρεται η κατάσταση με την οποία ήρθε αντιμέτωπος νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη λεωφόρο Κνωσού, ο κ. Κουτσαντωνάκης που κάνει λόγο για μία αποπνικτική ατμόσφαιρα με λαιμό και μύτη να... καίγονται μετά από ολιγόλεπτη έκθεση σε εξωτερικό χώρο.

Αναλυτικά ο κ. Γιώργος Κουτσαντώνακης αναφέρει στους Μετεωκρήτες:

Οι μεταβαλλόμενες διευθύνσεις των ανέμων, η πάνω από 20 βαθμούς θερμοκρασία και η σχετική υγρασία πάνω από 82% κάνουν αποπνικτική την ατμόσφαιρα ψηλά στη Λ. Κνωσσού. Ό,τι ήταν να φεύγει πάνω, τώρα απλά μένει χαμηλά. Η μύτη και ο λαιμός σου σε καίει μετά από 1-2 λεπτά έκθεση σε χώρο έξω από το σπίτι! Κανονικά θα έπρεπε, μη πω και επιβάλλεται, και τα υπόλοιπα σχολεία της περιοχής να παραμείνουν κλειστά!! Μακάρι να κάνω λάθος!!!

Να  σημειωθεί πάντως ότι και σήμερα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έχει αναλάβει την εφημερία και τα περιστατικά θα διακομίζονται στο ΠΑΓΝΗ και όχι στο Βενιζέλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News