Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους φοιτητές

Ηράκλειο
Πανεπιστήμιο Κρήτης: Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους φοιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι φοιτητές μετά την πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Τα πάντα έχασαν οι 69 φοιτητές που έμεναν στις εστίες οι οποίες καταστράφηκαν από την τεράστια πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Τώρα πλέον, καλούνται να μείνουν στο γυμναστήριο στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών, χωρίς να έχουν ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες…

Σε δημοσίευση στο Facebook από το Φοιτητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κρήτης, γίνεται ενημέρωση ότι θα βρίσκονται αυτό το βράδυ στο γυμναστήριο οι πυρόπληκτοι φοιτητές και ζητούν τη βοήθειά μας, εφόσον μπορούμε να βοηθήσουμε.

Συγκεκριμένα, γράφουν πως:

Πάντως, την ίδια ώρα δεκάδες τηλεφωνήματα έρχονται στο neakriti.gr και στην ΚΡΗΤΗ TV, με ευαισθητοποιημένους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να φιλοξενήσουν φοιτητές οι οποίοι επλήγησαν από την πυρκαγιά, μέχρις ότου χρειαστεί.

Και οι εικόνες, όμως, από το Γυμναστήριο στις Βούτες συγκινούν, καθώς η προσφορά των συνανθρώπων μας για τους φοιτητές που τώρα μας έχουν ανάγκη, είναι σπουδαία. Δεκάδες ρούχα και παπούτσια έχουν συγκεντρωθεί στο χώρο, ενώ πολλά είναι και τα τρόφιμα. Παράλληλα, στρώματα έχουν τοποθετηθεί στο δάπεδο προκειμένου να μπορέσουν οι φοιτητές να κοιμηθούν.

Δείτε τις αποκαρδιωτικές εικόνες μέσα από τις καμένες εστίες:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News