Γευστικές δοκιμές σε κρητικά προϊόντα στα Super Market "Χαλκιαδάκης"

Ηράκλειο
Γευστικές δοκιμές σε κρητικά προϊόντα στα Super Market "Χαλκιαδάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφιέρωμα στα κρητικά προϊόντα με γευστικές δοκιμές ξεκίνησαν τα Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης που σε ένα αμιγώς παραδοσιακό κλίμα και σε συνεργασία με τους ντόπιους παραγωγούς, φέρνει κοντύτερα στο αγοραστικό κοινό, προϊόντα υψηλής ποιοτικής αξίας σε χαμηλότερες τιμές

Μια δυναμική γεύση από Κρήτη, με ήχους της κρητικής μουσικής να συνοδεύουν τις αγορές των καταναλωτών αλλά και γεύσεις Κρήτης να προσφέρονται με χαμόγελο, εγκαινίασαν τα σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης που ξεκίνησαν το αφιέρωμα τους στα κρητικά προϊόντα, ενισχύοντας τους ντόπιους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζονται, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους πελάτες να δοκιμάσουν γεύσεις και να ανακαλύψουν τις νέες προσπάθειες παραγωγών που προσπαθούν δυναμικά να αναβαθμίσουν και να εξελίξουν με βάση πάντα την παράδοση, τα προϊόντα τους.

Η αρχή γίνεται με το κρητικό τυρί. Στα μεγαλύτερα καταστήματα σε πάγκους οι καταναλωτές ενημερώνονται και δοκιμάζουν κρητικά τυριά από 25 και πλέον τυροκομεία του νησιού. Γραβιέρες και κεφαλογραβιέρες που μυρίζουν Κρήτη και προσφέρονται με εκπτώσεις της τάξης του 20%, σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας.

Το αφιέρωμα μέχρι το τέλος του χρόνου στόχος είναι να συμπεριλάβει ανά διαστήματα όλα τα τοπικά προϊόντα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν, να δοκιμάσουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, να τα προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές, ενισχύοντας την τοπική παραγωγή που όπως τόνισε και η κ. Χαλκιαδάκη τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες και έχει καταφέρει να συνδυάσει την υψηλή ποιότητα, την παράδοση στις σύγχρονες ανάγκες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News