Ηράκλειο

Εκκενώθηκε η φοιτητική εστία του Πανεπιστήμιου Κρήτης

Άμεση ήταν η εκκένωση της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου στην οποία βρίσκονταν 69 φοιτητές

Άμεση ήταν η εκκένωση της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, εξαιτίας της τεράστιας πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 8 το πρωί σε χώρο των εγκαταστάσεων του Πανεπιστήμιου Κρήτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κτήριο της φοιτητικής εστίας είχε εκκενωθεί από τις 8 το πρωί, οπότε και λειτούργησαν τα συστήματα πυρόσβεσης.

Ενώ, στην εστία του πανεπιστημίου, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν, περίπου, 69 φοιτητές.

Πάντως, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, από την πυρκαγιά δεν έχει κινδυνεύσει κανένας φοιτητής, ωστόσο η πυροσβεστική έχει εκδώσει ονομαστικές λίστες, επιβεβαιώνοντας ότι κανένας φοιτητής δεν βρίσκεται μέσα στο κτήριο.

Καλά στην υγεία τους οι 69 φοιτητές

«Όλοι οι φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές», δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης μετά από την ενημέρωση που είχε επισήμως, όπως επισήμανε, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Κωσταντίνο Λαγουδάκη.

Οι φοιτητές έχουν επικοινωνήσει και με τους οικείους τους αλλά και με άλλους φοιτητές και ως εκ τούτου όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είπε ο κ. Κουκιαδάκης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την πληροφορία ότι πυροσβέστες σπάζοντας τα παράθυρα των εστιών ερευνούσαν τα δωμάτια για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων προσώπων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια