Ηράκλειο

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Εκλογική ετοιμότητα και κάλεσμα σε μέλη συνδυασμών

Νέο κάλεσμα της ΝΟΔΕ Ηρακλείου προς μέλη της «Δύναμης Πολιτών» που δεν παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση του κόμματος, αλλά και προς τα μέλη των «Ανοιχτών Οριζόντων». Ωστόσο αυτό που έχει ξεκαθαρίσει η ΝΟΔΕ Ηρακλείου είναι ότι οι οριστικές αποφάσεις για τις εκλογές θα ληφθούν από τα κεντρικά του κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ενόψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 και βάσει της Εγκυκλίου που εξέδωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Κόμματος για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές Α' & Β' Βαθμού, η ΝΟΔΕ Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018, την 1η ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας.

 Κατά την συνεδρίαση ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ακροάσεων από την Επιτροπή, που αφορούσε αυτοδιοικητικά στελέχη - μέλη του Κόμματος τα οποία συμμετείχαν στις τελευταίες Δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, στο συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών». Σε αμέσως επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, θα κληθούν επιπλέον να εκθέσουν τις απόψεις τους μέλη του Κόμματος που:

α) Συμμετείχαν στον συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» και δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στη χθεσινή πρόσκληση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

β) Μέλη του Κόμματος που συμμετείχαν στον συνδυασμό «Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες».

Θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρίαση – ακρόαση μελών του Κόμματος που συμμετέχουν σε επιστημονικούς, επιμελητηριακούς, επαγγελματικούς, συνδικαλιστικούς κοινωνικούς, πολιτιστικούς φορείς της πόλης, ώστε να εκφράσουν και εκείνοι τη γνώμη τους.

Ο κύκλος των ακροάσεων θα ολοκληρωθεί με δημότες μέλη του Κόμματος που θα θελήσουν να εκφράσουν την δική τους γνώμη για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου.

Ακολούθως θα υπάρξει εισηγητικό πόρισμα έως το τέλος του μήνα, το οποίο και με την έγκριση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, θα φτάσει στο αρμόδιο όργανο, που δεν είναι παρά η επιτροπή που έχει συγκροτήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι αρμόδια για την προετοιμασία των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με Πρόεδρο τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, τον Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τα μέλη της Επιτροπής κ. Κώστα Τσιάρα, Γραμματέα ΚΟ, κ. Μάκη Βορίδη, Τομεάρχη Εσωτερικών ΝΔ,  κ. Γιώργο Γεωργαντά, Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης ΝΔ, κ. Στέλιο Πέτσα, Δ/ντή Γρ. Προέδρου, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, Συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας, κ. Αναστάσιο Γαϊτάνη, Γραμματέα Αυτοδιοίκησης ΝΔ, κ. Θανάση Νέζη, Σύμβουλο Προέδρου, κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, Δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού, κ. Κων/νο Τζανακούλη, Δήμαρχο Λάρισας.  

Αντίστοιχη διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους υπόλοιπους Δήμους του νομού Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια