Ηράκλειο

Γίνε Εθελοντής Σαμαρείτης - Αιτήσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου

Τόλμησε να γνωρίσεις έναν κόσμο δράσης και προσφοράς!

Μόνο λίγες μέρες έμειναν ακόμα μέχρι την έναρξη της νέας σχολής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις Μοίρες.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς τα μαθήματα ξεκινάνε μέσα Οκτωβρίου.

Όσοι ενδιαφέρονται γίνουν εθελοντές Σαμαρείτες – Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μπορούν πολύ απλά να συμπληρώσουν μία ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα www.samarites.gr αυστηρά έως 30 Σεπτεμβρίου.

 

Εθελοντής ή Θεατής

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε γεγονότα όπως μια λιποθυμία, ένα τροχαίο, μια καταστροφή.. νιώθουμε αμηχανία, ανήμποροι, θλίψη… η οικογένεια του Ερυθρού Σταυρού καλεί όλους μας να γνωρίσουμε έναν κόσμο προσφοράς, δράσης και να σκεφτούμε πόσο περισσότερη ασφάλεια θα νιώθαμε αν όλο και περισσότερος κόσμος στην περιοχή μας γνώριζε και εφάρμοζε με ασφάλεια τις πρώτες βοήθειες.

 

Η εκπαίδευση

Η εκπαίδευση ξεκινάει τον Οκτώβριο κάθε έτους και τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8-10 το βράδυ στο κτίριο του Ε.Ε.Σ. Μοιρών.

Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν λεπτομερή εκπαίδευση σε όλα τα αντικείμενα Α΄ Βοηθειών, στη διάσωση, στη χρήση ασύρματων επικοινωνιών, στις τεχνικές έρευνας και διάσωσης αγνοουμένου, στην ιστορία του Ερυθρού Σταυρού κ.ά.

 

Είναι απλό

Συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά την αίτηση στο samarites.gr και παρακολουθώντας την σχολή γίνε κι εσύ ένας από τους  Εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες προσφέροντας και συμμετέχοντας σε πλήθος υπηρεσιών ή αποστολών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Περισσότερες πληροφορίες κάθε Παρασκευή από τις 8 έως τις 10 το βράδυ στο 2892023199 και στο: mires@samarites.gr.

 

“Η ομάδα διάσωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε προσκαλεί!

Τόλμησε να γνωρίσεις έναν κόσμο δράσης και προσφοράς!

Τόλμησε να είσαι ο επόμενος που θα σώσεις μια ανθρώπινη ζωή!”

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια