default-image

Άναψαν τα... αίματα στον «Ευαγγελισμό»

Κρήτη
Άναψαν τα... αίματα στον «Ευαγγελισμό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει ανακοίνωση σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο

Συμπλοκή ατόμων σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, μετά από επίθεση που πραγματοποίησαν άγνωστοι στο κτήριο του “Ευαγγελισμού”, το οποίο τελεί υπό κατάληψη.

Όπως καταγγέλλεται, δύο άτομα με φασιστικά διακριτικά επιτέθηκαν προχθές Τετάρτη, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, στο εν λόγω κτήριο. Οι δύο άνδρες χτύπησαν την πρόσοψη του κτηρίου, ωστόσο, ελάχιστες στιγμές αργότερα, άτομα του αντιεξουσιαστικού-αντιφασιστικού χώρου, που βρίσκονταν εντός του κτηρίου, βγήκαν έξω και τους πήραν στο “κυνήγι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα που βγήκαν από το κτήριο του “Ευαγγελισμού” κατάφεραν να προφτάσουν τους δύο άνδρες, τους οποίους ξυλοκόπησαν. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε σε γνωστό αντιεξουσιαστικό ιστότοπο, αναφέρεται ότι «δύο φασίστες επιτέθηκαν στην είσοδο της κατάληψης “Ευαγγελισμού” χτυπώντας την πρόσοψη.

Απωθήθηκαν άμεσα από συντρόφους και συντρόφισσες, κυνηγήθηκαν μέχρι τα επόμενα τετράγωνα, όπου και τσακίστηκαν». Η επίμαχη ανακοίνωση φέρει την υπογραφή «Περιφρούρηση της κατάληψης “Ευαγγελισμού”».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News