Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Στήνουν τους πάγκους τους για ιερό σκοπό

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, 10:00 πμ, Μεγάλο παζάρι «Δεύτερο χέρι - Χέρι βοηθείας» στην Πλατεία Ελευθερίας

Το μεγάλο παζάρι «Δεύτερο χέρι - Χέρι βοηθείας», συνεχίζεται από την Παρασκευή 21 έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση του Ξενώνα «Κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού», την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα «Το Σπίτι των Αγγέλων», καθώς και τη στήριξη της Γραμμής SOS 801-11-16000, ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου, διοργανώνει και φέτος... μεγάλο παζάρι.

Το μεγάλο παζάρι «Δεύτερο χέρι - Χέρι βοηθείας», συνεχίζεται και από την Παρασκευή 21 έως την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Όσοι βρεθούν στην πλατεία θα ανακαλύψουν «ξεχασμένους θησαυρούς» - μας υπόσχονται οι διοργανωτές - «θησαυρούς» οι οποίοι ήταν χρόνια κρυμμένοι στα σεντούκια και που βγήκαν στο φως για να «λάμψουν» στους πάγκους τους.

Γυαλικά, ασημικά, διακοσμητικά, φωτιστικά, μπιζού, είδη σπιτιού, υφαντά, τουριστικά, παιχνίδια, βιβλία, εικόνες, δίσκοι βινυλίου, αντίκες, πίνακες, καθρέπτες, υφάσματα, χαλιά, χιλιάδες απίθανα μικροπράγματα και φυτά για τον κήπο και τη βεράντα σας, όλα αυτά θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν, αλλά και να αποκτήσουν οι επισκέπτες του παζαριού.

«Κάντε τη βόλτα σας στην Πλατεία. Αξίζει!!!», προτρέπουν οι διοργανωτές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια