Μαζεύουν σχολικά για τα παιδιά στο Μάτι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ

Ηράκλειο
Μαζεύουν σχολικά για τα παιδιά στο Μάτι οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχολικά είδη για τις ανάγκες των μαθητών στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής συγκεντρώνει η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου

Σχολικά είδη για τα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών στο Μάτι και σε άλλες πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής συγκεντρώνει η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου Κρήτης.

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου καλεί τα μέλη της, αλλά και τους μη οργανωμένους συνταξιούχους του Νομού να συμβάλουν με την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην συγκέντρωση σχολικών ειδών για τις ανάγκες των μαθητών στις πυρόπληκτες περιοχές του φετινού καλοκαιριού της Ανατολικής Αττικής.

Που και πότε θα συγκεντρωθούν τα σχολικά είδη;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, η συλλογή των σχολικών ειδών θα γίνεται στα γραφεία της Ένωσης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου στις εργάσιμες ημέρες από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 ή στα γραφεία του Σωματείου Οικοδόμων στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. θεωρούμε την συγκέντρωση και την αποστολή των διάφορων σχολικών ειδών στα παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών ως ελάχιστο βοήθημα στα τόσα σοβαρά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί με τις οικογένειές τους.    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News