Ηράκλειο

Στην εντατική ο αλλοδαπός από τη Σαντορίνη & ο κυνηγός που «χτυπήθηκε» από όπλο

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την αεροδιακομιδή του - Σε σταθερή κατάσταση ο κυνηγός

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 56χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Σαντορίνη, αλλά πλέον νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που ήρθε την Κυριακή το πρωί στο Ηράκλειο από τη Σαντορίνη, είναι πολυτραυματίας και όπως αναφέρει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκης «νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασωληνωμένος και βρίσκεται σε καταστολή. Ο 56χρονος φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.».

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να σώσουν τον 56χρονο αλλοδαπό που φέρει βαριά τραύματα και από το Σάββατο δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να παραμείνει ζωντανός.

«Χτυπήθηκε» από όπλο ένας 60χρονος κυνηγός

Μία σοβαρή περιπέτεια ζει από το πρωί του Σαββάτου και ένας 60χρονος κυνηγός ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε από λάθος χειρισμό, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Από την πρώτη στιγμή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας, στη συνέχεια όμως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Βενιζέλειο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Στο χειρουργείο έσπευσαν γιατροί όλων των ειδικοτήτων με στόχο να  επιτευχθεί μερική γναθοπροσωπική αποκατάσταση για τον 60χρονο.

Το θύμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχασε ουσιαστικά τη μισή γνάθο, ωστόσο από θαύμα δεν είχαν τρωθεί νεύρα και αγγεία. 

Παρά το γεγονός ότι θα απαιτηθούν και άλλες επεμβάσεις, εκτιμάται ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σε σημαντικό βαθμό, ενώ ο 60χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση και διασωληνωμένος.

Σχόλια