Κορακοβούνι: Ο δρόμος του τρόμου με… θέα τον γκρεμό

Ηράκλειο
Κορακοβούνι: Ο δρόμος του τρόμου με… θέα τον γκρεμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρόμοι ερείπια, λάσπες και σημεία επικίνδυνα για τη ζωή των οδηγών, στο προάστιο του Κορακοβουνίου στο Ηράκλειο

Αγανακτισμένη εδώ και μήνες παρουσιάζεται μερίδα κατοίκων στο Κορακοβούνι Ηρακλείου, που βλέπουν καθημερινά τον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στα σπίτια τους να μετατρέπεται σε κατάρα και τη δημοτική αρχή να αρνείται όπως αναφέρουν να δώσει εσπευσμένα λύση.

Ο χωμάτινος, πρόσφατα,  κατασκευασμένος δρόμος μετατράπηκε σε λάσπη μετά την πρόσφατη νεροποντή, ενώ ο γκρεμός αποτελεί κίνδυνο θάνατο για τους οικογενειάρχες και τα παιδιά τους που περνούν καθημερινά από το σημείο.

Εδώ και δυόμιση μήνες όπως αναφέρουν  παρά τις επικλήσεις τους στο αρμόδιο τμήμα οδοποιίας του δήμου Ηρακλείου, αυτές πέφτουν στο κενό… με το παραλίγο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στο σημείο να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Και όχι μόνο αυτό... προειδοποιούν πως εάν άμεσα δεν δοθεί λύση στο ξεχασμένο οδικό δίκτυο, ένα ακόμα μέρος του δρόμου κοντά στις οικίες τους  που έχει στρωθεί με μπετό,  θα καταρρεύσει με κίνδυνο να θρηνήσουν θύματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν συν τοις άλλοις και την παρουσία παράνομου αγωγού που εγκαταστάθηκε κάτω από τους λασπωμένους δρόμους που οδηγούν τα νερά στις αυλές παρακείμενων κατοικιών.

Όπως λένε πάντως, μέχρι και τώρα και παρά του ότι οι ιθύνοντες γνωρίζουν καλά τον Γολγοθά που καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν, οι παρεμβάσεις παραμένουν άφαντες…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News