Ηράκλειο

Οι τσάντες και τα πορτοφόλια στη Χερσόνησο ήταν... μαϊμού

Συνελήφθησαν 3 άτομα σε επιχείρηση της αστυνομίας

Μπροστά σε πλήθος «μαϊμού» προϊόντων στα ράφια καταστημάτων όπως τσάντες, είδη ένδυσης, ζώνες, πορτοφόλια και νεσεσέρ βρέθηκαν αστυνομικοί στη Χερσόνησο οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας. Τα είδη κατασχέθηκαν ενώ συνελήφθησαν δύο 45χρονοι και μια 39χρονη.

Aναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (14.09.2018) πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού  Τμήματος  Χερσονήσου τρεις ημεδαποί (2 45χρονοι και 39χρονη), για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Ειδικότερα σήμερα (14.09.2018), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι σε επιχειρήσεις σε περιοχή του Δήμου  Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση επώνυμης εταιρείας και συνελήφθησαν οι δύο  45χρονοι και η 39χρονη ως  ιδιοκτήτες των εν λόγω καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, είδη ένδυσης, ζώνες, πορτοφόλια και νεσεσέρ).

Η προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτογραφία αρχείου)

 

Σχόλια