Ηράκλειο

Κατεδαφίσεων συνέχεια στο κέντρο του Ηρακλείου - Επί ποδός τα συνεργεία

Στην 25ης Αυγούστου και στην πλατεία Λιονταριών σήμερα η Δημοτική Αστυνομία

Συνεχίζεται σήμερα η απομάκρυνση παράνομων τεντών από πέντε καταστήματα στο κέντρο του Ηρακλείου που μπήκαν στο «στόχαστρο» της Δημοτικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Στις 8:10 το πρωί, συνεργεία του Δήμου βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να καθαιρέσουν τέντες από πέντε επιχειρήσεις: η μία βρίσκεται στην 25ης Αυγούστου που έχει ήδη αφαιρεθεί, ενώ οι άλλες 4 βρίσκονται στην πλατεία Λιονταριών, με τα συνεργεία να οδεύουν προς τα ‘κει.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Μαρίνο Παττακό, συνολικά 18 ήταν τα μαγαζιά από τα οποία έπρεπε να κατεδαφιστούν οι αυθαίρετες τέντες. «Τέσσερις από τις περιπτώσεις των πρωτοκόλλων κατέθεσαν προσφυγή οπότε η απομάκρυνση των τεντών αναβλήθηκε. Τέσσερις επιχειρήσεις αφαίρεσαν με δική τους πρωτοβουλία τις τέντες και τα δύο μαγαζιά έκλεισαν» ανέφερε ο κ. Παττακός στο neakriti.gr.

Την πρώτη μέρα των κατεδαφίσεων, αφαιρέθηκε μία τέντα, τη δεύτερη μέρα δύο και η διαδικασία συνεχίζει και ολοκληρώνεται σήμερα με τις πέντε τελευταίες τέντες: σε πλατεία Λιονταριών και 25ης Αυγούστου.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια