Ηράκλειο

Στα χέρια της αστυνομίας 65χρονη Ελληνίδα για ναρκωτικά και όπλο

Μία γυναίκα 65 ετών ελληνικής καταγωγής συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο Ηράκλειο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 440 γραμμάρια κάνναβης, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, φυσίγγια, ναρκωτικά δισκία, μαχαίρια κ.ά.

Η 65χρονη γυναίκα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου το μεσημέρι στο Ηράκλειο κατηγορούμενη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 440 γραμμάρια κάνναβης. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι, γεμιστήρα, φυσίγγια και ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Συνελήφθη, σήμερα (12.09.2018) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 65χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (12.09.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία της 65χρονης, κατά τη διάρκεια  της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 440 γραμμάρια κάνναβης,
  • πιστόλι με τη γεμιστήρα του,
  • φυσίγγια,
  • ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή,
  • 2 μαχαίρια και
  • 4 ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές και tablet) την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

 

Σχόλια