default-image

«Χτύπησε» τρία σπίτια με λεία πάνω από 3.500 €

Ηράκλειο
«Χτύπησε» τρία σπίτια με λεία πάνω από 3.500 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Αύγουστο κατάφερε να μπει σε τρία σπίτια και να αποσπάσει αντικείμενα μεγάλης αξίας

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ένας 39χρονος ελληνικής καταγωγής κατάφερε να ανοίξει συνολικά τρία σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά, αλλά και αντικείμενα αξίας.

Λίγες μέρες μετά την τελευταία κλοπή, εξιχνιάστηκαν και οι τρεις οι οποίες διαπράχθηκαν από τις 2 Αυγούστου έως τις 31 Αυγούστου, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος αφαίρεσε από τα σπίτια χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 3.500 χιλιάδες ευρώ.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου τρείς (3) υποθέσεις κλοπών και οι οποίες διαπράχθηκαν, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 39χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 02.08.2018 έως 31.08.2018 είχε διαπράξει συνολικά τρείς κλοπές.

Συγκεκριμένα, αφαίρεσε από οικίες χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 3500 χιλιάδες ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News