Ηράκλειο

Ο κίνδυνος στο πάρκο... έφυγε - Πολίτης έβγαλε τα σίδερα που προκαλούσαν φόβο

Κινητοποιήθηκε ο κ. Μελιδόνης, πήρε τα εργαλεία του και πήγε στο πάρκο

Θυμάστε εκείνο το πάρκο στην οδό Σταδίου της Νέας Αλικαρνασσού που ενείχε πολλούς κινδύνους για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι επέλεγαν να το επισκεφτούν;

Ο λόγος γι’ αυτά τα κάγκελα που κόπηκαν, όμως κάποια σίδερα έμειναν εκεί να εξέχουν απειλητικά από το έδαφος και με τους κατοίκους να εκφράζουν φόβο μην τυχόν τα σίδερα καρφώσουν κανένα παιδί και έχουμε χειρότερα.

Οι φωτογραφίες και η δημοσίευση του neakriti.gr κινητοποίησαν έναν ευαισθητοποιημένο πολίτη, τον κ. Μιχάλη Μελιδόνη ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία για αφαιρέσει αυτά τα σίδερα τα οποία και ήταν ιδιαιτέρως επικίνδυνα για όσους βρίσκονται στο πάρκο.

Δεν περίμενε κανένα υπεύθυνο, πήρε τα σύνεργά του και «καθάρισε» το πάρκο. Όπως γράφει ο ίδιος σε δημοσίευση που έκανε στο Facebook «Μέχρι να πάει 17.30 που αρχινά η ώρα κοινής φασαρίας, συνέλεξε και τέσσερις σακούλες αποσκούπιδα.».

Μιλώντας στο neakriti.gr, ο κ. Μελιδόνης δήλωσε ότι η δημοσίευση που κάναμε στα «Μικρά και Περίεργα» αποτέλεσε την αφορμή για να σηκωθεί από το σπίτι του και να πάει στο πάρκο της Αλικαρνασσού. Να σημειωθεί ότι δεν είναι κάτοικος της συγκεκριμένης περιοχής.

«Σκέφτηκα πως ήταν αφορμή να γνωρίσω κι άλλους ανθρώπους που αγαπούν τον εθελοντισμό. Έτσι λοιπόν, αφού είχα τα εργαλεία αποφάσισα να πάω μόνος μου να αφαιρέσω τα επικίνδυνα σίδερα, ενώ από τις 5 έως τις 5:30 το απόγευμα μάζεψα και σκουπίδια» αναφέρει ο κ. Μελιδόνης.

Μία ώρα περίπου του πήρε να ολοκληρώσει αυτό το σημαντικό… έργο που ανέλαβε και του αξίζουν συγχαρητήρια!

Η σχετική ανάρτηση του κ. Μελιδόνη: 

Σχόλια