Ηράκλειο

«Κλειδώνουν» υποψηφιότητες στους Δήμους – Η Στέλλα Καντιδάκη έκλεισε στο Μαλεβίζι

Μπορεί να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών ωστόσο οι Δήμαρχοι της Κρήτης έχουν ξεκινήσει ήδη τις σχετικές προετοιμασίες

Κλείνουν οι υποψηφιότητες λοιπόν για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης έδωσε τα χέρια επισημοποιώντας την υποψηφιότητα της Στέλλας Καντιδάκη του Μιχαήλ ως υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης «Νέοι Δρόμοι».

Η Στέλλα Καντιδάκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Διεθνείς Σχέσεις και στους Διεθνείς Οργανισμούς του Τμήματος Τεχνών του Πανεπιστημίου Χρόνινγκεν της Ολλανδίας.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη μια νέα – μόλις 26 ετών – και δραστήρια επιστήμονα, την Στέλλα Καντιδάκη και μαζί, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα, αυτή την σκληρή αλλά και τόσο αναγκαία προσπάθεια για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.

Με εποικοδομητικές συνεργασίες, χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, προχωράμε με μόνο γνώμονα το πώς θα καταφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το Μαλεβίζι, και τους κατοίκους του. Είναι δε ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά που αισθάνομαι, όταν βλέπω να μας προσεγγίζουν νέα και δυναμικά στελέχη της κοινωνίας μας, δηλώνοντας την πρόθεσή τους να συμβάλλουν στον κοινό αγώνα.

Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Στέλλα Καντιδάκη, μια επιστήμονα, με κέφι, όρεξη και διάθεση για προσφορά, στην οποία και εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Σχόλια