Η αμφεταμίνη και τα χρήματα τους οδήγησαν στα χέρια της αστυνομίας

Ηράκλειο
Η αμφεταμίνη και τα χρήματα τους οδήγησαν στα χέρια της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο με ναρκωτικά πιάστηκαν δύο νεαροί άντρες

Δεν τους βγήκε σε καλό το ότι έφεραν πάνω τους ναρκωτικά, δύο νεαροί άντρες στο Ηράκλειο, αφού βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη στα χέρια της αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, χτες το μεσημέρι στο Ηράκλειο αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου εντόπισαν έναν 19χρονο και έναν 20χρονο, και οι δύο ελληνικής καταγωγής οι οποίοι είχαν πάνω τους 14,5 γραμμάρια αμφεταμίνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (07.09.2018) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (07.09.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους δύο ημεδαπούς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 14,5 γραμμάρια αμφεταμίνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News