Ηράκλειο

Γνωστός επιχειρηματίας επιτέθηκε φραστικά σε εργαζόμενη - Αντιδράσεις από το Δήμο Μαλεβιζίου

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαμουλάκης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου 2018, έφτασε το θέμα της φραστικής επίθεσης επιχειρηματία σε εργαζόμενη του Δήμου.

Ομόφωνα, όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, καταδίκασαν απερίφραστα τη συγκεκριμένη ενέργεια, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή τους να προστατεύσουν το προσωπικό του Δήμου από κάθε ανάλογη απόπειρα στο μέλλον.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το προσωπικό του Δήμου μας, με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, καταφέρνει και ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντά του. Αποτελεί δε βασικό παράγοντα για όσα έχουμε πετύχει αυτά τα χρόνια στο Δήμο Μαλεβιζίου, αφού όλα τα στελέχη μας, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και ανταπεξέρχονται πλήρως στις υποχρεώσεις τους. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ασκεί την οποιαδήποτε μορφή βίας εναντίον των δημοτικών υπαλλήλων και κάθε ένας που θα το επιχειρήσει, θα μας βρει απέναντί του».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Ηρακλείου.

Τις τελευταίες μέρες, γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού στο Δήμο Μαλεβιζίου. Γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Δ. Μαλεβιζίου, εισήλθε στα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου και επιτέθηκε λεκτικά σε υπάλληλο, προσβάλλοντας τον με χυδαίες εκφράσεις και απειλώντας τον με προφανή στόχο την τρομοκράτηση του.
Καταδικάζουμε, απερίφραστα, κάθε ενέργεια βίας λεκτικής ή σωματικής εναντίον υπαλλήλων που εκτελούν τα καθήκοντα τους.
Δεν δεχόμαστε απειλές και προσπάθειες τρομοκράτησης από τον οποιοδήποτε θεωρεί ότι είναι υπεράνω του νόμου και μπορεί να συμπεριφέρεται μ’ αυτό το σκαιό τρόπο.
Καλούμε την δημοτική αρχή του Δ. Μαλεβιζίου να καταδικάσει το γεγονός άμεσα.
Καλούμε όλους τους πολίτες, να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων που εργάζονται με αυταπάρνηση στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, με σκοπό τη διαφύλαξη του δημοσίου χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

φωτογραφία αρχείου 

Σχόλια