Επιστρατεύουν κάθε «όπλο» για να φρενάρουν τις κατεδαφίσεις στα Λιοντάρια

Ηράκλειο
Επιστρατεύουν κάθε «όπλο» για να φρενάρουν τις κατεδαφίσεις στα Λιοντάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντείνονται οι προσπάθειες ώστε να μπει «φρένο» στην απόφαση κατεδάφισης

Κάθε… δυνατό όπλο επιχειρεί να επιστρατεύσει ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου για να «φρενάρει» τις κατεδαφίσεις κατασκευών επιχειρήσεων στα Λιοντάρια του Ηρακλείου.

Αν και οι κατεδαφίσεις έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή το πρωί, ο Σύνδεσμος επιστρατεύει ακόμα και νομικά μέσα για να αποφύγουν οι επιχειρηματίες τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Όπως δήλωσε στο neakriti.gr η πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου κ. Αντωνακάκη: «Την Παρασκευή το πρωί οι δικηγόροι κ. Χριστοφάκης και κυρία Μαλιαράκη θα καταθέσουν αίτηση αναστολής στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Βασιζόμαστε σε νόμο σύμφωνα με τον οποίο δεν επιτρέπεται η υπηρεσία να χρησιμοποιήσει μηχανήματα για κατεδαφίσεις. Βρισκόμαστε εν αναμονή της εξέλιξης που θα έχει η κατάθεση της αίτησης».

Αν και ο Σύνδεσμος είναι αποφασισμένος με κάθε τρόπο να αναστείλει τις κατεδαφίσεις των κατασκευών, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αποφασισμένες είναι και οι υπηρεσίες το πρωί να προχωρήσουν στις κατεδαφίσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News