Κορυφαία διάκριση για το αρχοντικό Veneziano Boutique Hotel

Ηράκλειο
Κορυφαία διάκριση για το αρχοντικό Veneziano Boutique Hotel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική διάκριση πέτυχε το “Veneziano Boutique Hotel”, το στολίδι του Ηρακλείου

Σύμφωνα με έρευνες, τα ελληνικά ξενοδοχεία αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά, τη βαριά βιομηχανία του ελληνικού τουρισμού, εισφέροντας στο 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας.

Τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα, δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα. Ο θεσμός των Travel and Hospitality Awards επιβραβεύει την αριστεία στο χώρο των ξενοδοχείων σε διεθνές επίπεδο.

Το “Veneziano Boutique Hotel” βρίσκεται σε ένα ιστορικό κτήριο, από τα πιο κομψά αρχιτεκτονικά κτήρια στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, διαθέτει μια όμορφη εσωτερική αυλή και περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες πολυτέλειες.

Τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της βενετσιάνικης και οθωμανικής εποχής του κτηρίου έχουν ανακαινιστεί με σεβασμό, σε συνεργασία με το τοπικό αρχαιολογικό τμήμα. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με πολύ γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, πράγμα που το αντιλαμβάνεσαι με το που μπαίνεις στο cafe, αφού το “Veneziano” δεν αποτελεί μόνο μια ευκαιρία να δουλέψει κανείς με το laptop του, αλλά ακόμα και για διάλειμμα χαλάρωσης με φίλους, σ’ ένα ξεχωριστό περιβάλλον, απολαμβάνοντας τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό του.

«Είναι μεγάλη τιμή για μας, ως νέοι επιχειρηματίες, να βραβεύεται το “Veneziano Boutique Hotel” από τα Travel and Hospitality Awards. Ευχαριστούμε, ειλικρινά, όσους και όσες μας εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται», τονίζουν με αφορμή τη διάκριση αυτή οι ιδιοκτήτες Μιχάλης Σχοιναράκης, Msc οικονομολόγος, και Μαρία Σχοιναράκη, MArch αρχιτέκτονας μηχανικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News