Είσαι εκπαιδευτικός; Γίνε εθελοντής στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Ηράκλειο
Είσαι εκπαιδευτικός; Γίνε εθελοντής στο Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηράκλειου και το Παιδικό Χωριό SOS στη Φοινικιά αναζητούν εθελοντές εκπαιδευτικούς

Η σχολική χρονιά ξεκινά και ήδη έχουν συγκεντρωθεί από πολλούς φορείς, σχολικά είδη όπως τσάντες, τετράδια, ξύστρες και άλλα απαραίτητα προκειμένου οι μικροί μας φίλοι να πάνε με ένα μεγάλο χαμόγελο στο σχολείο, ξεκινώντας τη νέα τους τάξη.

Εν τω μεταξύ, το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Ηράκλειου, εκτός των άλλων, στηρίζουν τα παιδιά που είναι και μαθητές, προκειμένου να έχουν μία ολοκληρωμένη εκπαίδευση και να μπορούν να διδαχτούν όλα τα μαθήματα.

Οι δύο αυτοί Οργανισμοί, λοιπόν, αναζητούν εθελοντές νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων και ειδικοτήτων με στόχο την πλήρη παιδαγωγική στήριξη των παιδιών που βρίσκονται στην «αγκαλιά» του Κέντρου Στήριξης, αλλά και του Παιδικού Χωριού SOS στη Φοινικιά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «σε όλους μας τους εθελοντές παρέχεται ενημέρωση καθώς και εποπτείας και συνεχιζόμενη υποστήριξη από επαγγελματίες του χώρου.

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε εθελοντής, μπορείτε να στείλετε το αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected] ή καλέστε στο τηλέφωνο 2810 222610.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News