default-image

Τα αποτελέσματα στους παιδικούς στο Ηράκλειο μετά τις ενστάσεις

Ηράκλειο
Τα αποτελέσματα στους παιδικούς στο Ηράκλειο μετά τις ενστάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους οριστικούς πίνακες μετά τον έλεγχο των ενστάσεων ανακοίνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Ηρακλείου. Μετά το ξεκαθάρισμα των ενστάσεων και των παιδιών που κατευθύνονται προς τους ιδιωτικούς παιδικούς μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, "ανοίγουν" θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΟΠΑΦΜΑΗ:

Έπειτα απο τον έλεγχο των ενστάσεων που κατατέθηκαν στην Υπηρεσία μας, στους παρακάτω πίνακες που εμφανίζονται στο τέλος της παρούσας ανακοίνωσης αναγράφονται:

Πράσινο χρώμα οι επιτυχόντες στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου. Η προσέλευση των επιτυχόντων Βρεφών και Νηπίων στα κατα τόπους ΚΕΠΑ του Δήμου Ηρακλείου θα γίνεται απο Δευτέρα 10/09/2018.

Πορτοκαλί χρώμα όσοι καλούνται να αποστείλουν φάκελο δικαιολογητικών.

Για τα αποτελέσματα στα νήπια πατήστε (εδώ)

Για τα αποτελέσματα στα βρέφη πατήστε (εδώ)

Προσοχή: Ο φάκελος δικαιολογητικών θα πρέπει να περιέχει την αίτηση εκτυπωμένη από το ηλεκτρονικό σύστημα και τα δικαιολογητικά που την συνοδεύουν θα πρέπει να αποδεικνύουν την μοριοδότηση της αίτησης, δηλαδή ότι έχει δηλωθεί στην αίτηση θα πρέπει να αποδεικνύεται, όπως για παράδειγμα, εάν έχει δηλωθεί το πεδίο "εργαζόμενοι γονείς" απαιτούνται δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν την εργασία και των δύο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News