Διπλή χαρά για μία υπερήφανη μητέρα από το Ηράκλειο

Ηράκλειο
Διπλή χαρά για μία υπερήφανη μητέρα από το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπιασαν τόπο οι κόποι και οι θυσίες μίας ολόκληρης χρονιάς για τον Θωμά και την Εύα, αλλά και για την...μητέρα τους, που συνέβαλε στο μέγιστο στον αγώνα τους

Κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και να περάσουν στις σχολές της επιλογής τους ο Θωμάς και η Εύα, οι οποίοι γεννήθηκαν την ίδια χρονιά, ωστόσο δεν είναι δίδυμα. Διπλή χαρά για την υπερήφανη μητέρα, που μίλησε στο neakriti.gr!

Ο γιός της Θωμάς Χαμαλάκης πέρασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείων Χανίων, ενώ η αδερφή του Εύα Χαμαλάκη κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνης.

Βέβαια η κ. Μαρία έχει και μία μεγαλύτερη κόρη την Ράνια Χαμαλάκη, η οποία την έκανε υπερήφανη πριν από δύο χρόνια, καθώς κατάφερε να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Τεχνολογίας και Έρευνας Υλικών.

Ωστόσο δεν είναι απλά μόνο εκείνη, υπερήφανη για τα παιδιά της, αλλά και τα παιδιά της για εκείνην, αφού πρόκειται για μία δυναμική και αξιέπαινη μητέρα, καθώς καταφέρνει να φροντίζει την οικογένειά της, τα τρία της παιδιά, να εργάζεται σε δύο δουλειές και να φοιτά στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ (Οικονομίας και Διοίκησης). 

Όπως δήλωσε η κ. Μαρία που μίλησε στο neakriti.gr αισθάνεται υπερηφάνεια και για τα τρία της παιδιά! «Κατάφεραν και πέτυχαν το στόχο τους χαλάλι», όπως χαρακτηριστικά είπε, «οι κόποι και οι θυσίες. Νιώθω υπερήφανη, χαλάλι τα… πάντα!».

Το neakriti.gr εύχεται στους νέους φοιτητές καλές σπουδές και στην ευτυχισμένη μητέρα να χαίρεται τα παιδιά της!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News