Στερνό αντίο στην Κάλλια Μηλιαρά που σκοτώθηκε σε φαράγγι

Ηράκλειο
Στερνό αντίο στην Κάλλια Μηλιαρά που σκοτώθηκε σε φαράγγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 11 το πρωί το στερνό αντίο στην κοπέλα η οποία έχασε τη ζωή της λόγω ανθρώπινου λάθους.

Θρήνος και βαθιά οδύνη επικρατούν στους οικείους της, αλλά και σε όλη την κοινωνία της Κρήτης, μετά τον χαμό της 31χρονης Καλλιόπης (Κάλλιας) Μηλιαρά, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο φαράγγι του Αμπά στα νότια του νομού Ηρακλείου, πέφτοντας την Κυριακή το μεσημέρι στο κενό, από ύψος τουλάχιστον 70 μέτρων. Η κηδεία της άτυχης νηπιαγωγού τελείται στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Σκαλάνι.

Ωστόσο νωρίτερα, στις 10 σήμερα το πρωί, ξεκίνησε η πομπή από το σπίτι της οικογένειας, που βρίσκεται στην πλατεία Σινάνη στον Μασταμπά Ηρακλείου, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της άτυχης κοπέλας να την αποχαιρετούν συντετριμμένοι για τελευταία φορά...

Μάλιστα σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπαιδευτηρίου «Το Παγκρήτιον» πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της άτυχης συναδέλφου Κάλλιας Μηλιαρά και αποφασίστηκε αντί στεφάνου να κατατεθεί το ποσό των 200 ευρώ υπέρ της ενορίας Αγίου Δημητρίου Σκαλανίου.

Η δύσκολη ανάσυρση

Η δραματική και επίπονη επιχείρηση για την ανάσυρση και τη μεταφορά της σορού της 31χρονης κράτησε μέχρι χθες τα ξημερώματα και είχε πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας... Σε συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές και το αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι άνδρες της ΕΜΑΚ επιστράτευσαν μέχρι και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο προσγειώθηκε δύο φορές στην κορυφή του φαραγγιού, με την ελπίδα η κοπέλα να είναι ζωντανή, όμως στάθηκε αδύνατο να συνδράμει περαιτέρω στην όλη προσπάθεια. Η ολονύχτια προσπάθεια των κλιμακίων της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής να ανασύρουν την 31χρονη με κάθετη ανάβαση είχε δραματική κατάληξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News