Ηράκλειο

Το καλοκαίρι έφυγε, το αέριο γέλιου... έμεινε

«Ακμάζει» η παράνομη πώληση συσκευασιών με αέριο γέλιου σε τουριστικές περιοχές της Κρήτης και οι αστυνομικοί δεν έχουν σταματήσει να πραγματοποιούν ελέγχουν οι οποίοι βγάζουν «λαβράκια».

Σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες λοιπόν, συνελήφθησαν δύο 31χρονοι αλλοδαποί για παράνομη πώληση αερίου γέλιου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 μεταλλικά φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, έξι μπαλόνια και κυλινδρική μεταλλική συσκευή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (03.09.2018) πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου δύο (2) 31χρονοι αλλοδαποί για παράνομη πώληση συσκευασιών που περιείχαν αέριο γέλιου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης σε τουριστικές περιοχές, για την καταπολέμηση του φαινομένου της διάθεσης και κυκλοφορίας αντικειμένων και πλαστικών μπαλονιών που περιέχουν αέριο γέλιου, σήμερα (03.09.2018) πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στους δύο αλλοδαπούς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 25 μεταλλικά φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, έξι μπαλόνια και κυλινδρική μεταλλική συσκευή.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

Σχόλια