Ηράκλειο

Επιχείρηση - Σκούπα για την χωματερή της... ντροπής

Μετά τις αποκαλυπτικές εικόνες μπαίνει τέλος στην ανοχή - Σε εφαρμογή κατασταλτικά μέτρα

Επιχείρηση σκούπα ξεκινά αύριο με το σύνολο σχεδόν των χωματουργικών μηχανημάτων της υπηρεσίας Καθαριότητας μετά τις εικόνες ντροπής που ανέδειξε η ΚΡΗΤΗ TV και η εφημερίδα «Ν.Κ.» σε μια τεράστια έκταση στην Αλικαρνασσό, η οποία έχει υποβαθμιστεί σημαντικά, λίγα μέτρα από το αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου.

Το περιβαλλοντικό έγκλημα στην επίμαχη περιοχή… διαχρονικό, με το κακό ωστόσο να έχει παραγίνει, όπως κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός με τα βουνά σκουπιδιών τα οποία έχουν σχηματίσει την μεγαλύτερη αυτοσχέδια χωματερή στο Ηράκλειο, με τον Χάρη Μαμουλάκη να στέλνει το μήνυμα ότι θα εξαντλήσουν κάθε κατασταλτικό μέτρο.

Μετά τις άκρως απαράδεκτες εικόνες, η υπηρεσία Καθαριότητας αντικατέστησε την αλυσίδα που έσπασαν ασυνείδητοι πολίτες που προχωρούν στην παράνομη εναπόθεση μπαζών και σκουπιδιών τις βραδινές κυρίως ώρες ενώ στα άμεσα σχέδια της υπηρεσίας είναι η τοποθέτηση σταθερού κιβωτίου σκυροδέματος.

Την ίδια ώρα, ανεξέλεγκτοι χώροι διάθεσης αποβλήτων δημιουργούνται σε 30 περίπου σημεία του Ηρακλείου σύμφωνα με την καταγραφή της υπηρεσίας Καθαριότητας, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να δηλώνει ότι τα πρόστιμα θα γίνουν ακόμη πιο τσουχτερά, έως και 5.000 ευρώ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια