Υπάλληλος ξενοδοχείου με… «μακρύ» χέρι

Ηράκλειο
Υπάλληλος ξενοδοχείου με… «μακρύ» χέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε δίστασε να «χτυπήσει» στο ξενοδοχείο στο οποίο δούλευε!

«Μακρύ» χέρι φαίνεται πως είχε ο υπάλληλος ξενοδοχείου σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Και αυτό γιατί, δε δίστασε να κάνει «φύλλο και φτερό» όχι ένα και δύο, αλλά 4 δωμάτια του ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα, ηλικίας 62 ετών, ο οποίος συνελήφθη χτες το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, λίγο αφότου αφαίρεσε χρήματα από το δωμάτιο ενός 23χρονου τουρίστα.

Έπειτα από την έρευνα της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος από τις 17 Αυγούστου μέχρι και τις 24 Αυγούστου, είχε διαπράξει ακόμη 3 κλοπές, αφαιρώντας το ποσό των 1.889 ευρώ, κινητά τηλέφωνα, καθώς και προσωπικά έγγραφα.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (01.09.2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 62χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν ακόμα τρεις (3) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην συγκεκριμένη επιχείρηση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (01.09.2018) το μεσημέρι, ο 62χρονος ως υπάλληλος της εν λόγω επιχείρησης (ξενοδοχείο) αφαίρεσε από δωμάτιο αυτής που χρησιμοποιούσε 23χρονος αλλοδαπός χρηματικό ποσό.

Άμεσα αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 17.08.2018 έως 24.08.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές

Συγκεκριμένα αφαίρεσε, το ποσό των 1889 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News