Επιτυχία… εις διπλούν για τα δίδυμα αδέρφια από το Ηράκλειο!

Ηράκλειο
Επιτυχία… εις διπλούν για τα δίδυμα αδέρφια από το Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλή χαρά για την οικογένεια του Μηνά και Μάνου Γιακουμάκη, που μοιάζουν σαν «δυο σταγόνες νερό»

Διπλή είναι η χαρά στην οικογένεια Γιακουμάκη στο Ηράκλειο, μετά την επιτυχία του Μηνά και του Μάνου, των δίδυμων αδελφών που κατάφεραν να περάσουν στις σχολές που επιθυμούσαν.

Μπορεί όλον αυτόν τον καιρό το άγχος και οι προσπάθειες της οικογένειας των δύο αδερφών να ήταν… διπλές, όμως, τώρα, διπλή είναι και η ευτυχία και ικανοποίησή τους, αφού ο Μηνάς εισήχθη στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ο Μάνος στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μαζί στο σχολείο και στις εξωσχολικές δραστηριότητες από την πρώτη Δημοτικού… Τώρα, τα δύο αδέρφια πρόκειται να περάσουν μαζί και τα φοιτητικά τους χρόνια, αφού - όπως ανέφερε ο Μηνάς Γιακουμάκης, μιλώντας στο neakriti.gr - ο ίδιος σκοπεύει να κάνει αίτηση για μεταγραφή και να σπουδάσει στην Πάτρα.

Ο Μηνάς και ο Μάνος, μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου και του φροντιστηρίου «Ορόσημο», δηλώνουν ευτυχισμένοι για το νέο τους ξεκίνημα και ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματά τους, μιας και ο Μηνάς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 16.000 μόρια και ο αδερφός του, Μάνος, ξεπέρασε τα 16.600 μόρια, ενώ και οι δύο εισήχθησαν στις σχολές της πρώτης τους επιλογής.

Και μπορεί η διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων να μην είναι «ευχάριστη», όπως σχολίασε ο Μηνάς, όμως, το… μυστικό της επιτυχίας, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι «η προσήλωση στο στόχο», με τις Πανελλήνιες να αποτελούν ένα από τα μέσα για την αρχή της επίτευξης των στόχων των νέων παιδιών.

Το neakriti.gr εύχεται σε όλους τους μαθητές (επιτυχόντες ή μη), που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες, καλή σταδιοδρομία!

(Στην κεντρική φωτογραφία, στα αριστερά βρίσκεται ο Μηνάς Γιακουμάκης και στα δεξιά, ο Μάνος Γιακουμάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News