Σπουδαία διάκριση για τον καθηγητή Νίκο Παπαδάκη

Ηράκλειο
Σπουδαία διάκριση για τον καθηγητή Νίκο Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμα ένας καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης ξεχωρίζει με το πλούσιο επιστημονικό του έργο.

Τον Νίκο Παπαδάκη, καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, ανακήρυξε ως επίτιμο μέλος του ο Ελληνικός Οργανισμός Πολιτικών Επιστημόνων.

Πρόκειται για μια διάκριση άξια της ακαδημαϊκής υπόστασης του κ. Παπαδάκη, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο.

Έτσι, ο ΕΟΠΕ, εφαρμόζοντας το άρθρο 5 του καταστατικού περί ανακήρυξης επίτιμων μελών, προχώρησε σε δύο ανακηρύξεις (και για τον κ. Ιωάννη Πολλάλη) και κατατάσσει αυτούς στις υπάρχουσες τάξεις επίτιμων μελών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, επίτιμα μέλη ορίζονται οι:

- Δρ. Νικόλαος Παπαδάκης, καθηγητής ΣΔ31/2018 και

- Δρ. Ιωάννης Πολλάλης, καθηγητής ΣΔ32/2018.

Ο Νικόλαος Παπαδάκης είναι καθηγητής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης και αναπληρωτής διευθυντής του Κέντρου Ερευνών και Μελετών (ΚΕΜΕ-Π.Κ.) του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Είναι διευθυντής του Κέντρου Πολιτικής Έρευνας & Τεκμηρίωσης (ΚΕΠΕΤ) και πρώην πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. Επίσης, είναι μέλος του Συμβουλίου του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΚΕΔΙΒΙΜ), όπως και της Μονάδας Ερευνών Αγοράς και Επιχειρηματικότητας, όσο και της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο Γιάννης Πολλάλης είναι καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιώς, διδάκτορας (Ph. D.) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Pittsburgh-Business School (Pennsylvania, USA) με ειδίκευση στη Στρατηγική Επιχειρήσεων & στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης (υπότροφος του Ιδρύματος “Α. Σ. Ωνάσης” και του Προγράμματος ΝΑΤΟ” Science & Research Fellowships”), πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης) και κάτοχος ΜΒΑ του University of Scranton-Graduate School of Management (Pennsylvania, USA) με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά και στη Διοίκηση Παραγωγής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News